Naar navigatie gaan

Innergetic Pijl

Verslag van Jean-Pierre:

Afspraak bij onze sponsor Kleurasfalt.be  (heeft zaterdag speciaal voor ons zijn parking geasfalteerd in rood). Franky Verhoye om 08u. Waren op post: Ronny Schoolaert, Diony D'haenen , Jean-Pierre Dolfen, Dirk Janssens, Luc Vandenbussche en Johan Bruneel met partners. Zoals altijd door Chantal goed ontvangen met koffie en specialiteiten van de plaatselijke bakker. Om 08u30 vertrokken met fiets naar de startplaats, ingeschreven en hop weg waren we voor ongeveer 100 km. Eerste beklimming was Nokereberg, niet over de kasseien, dan de onbekende Boskant met op het einde 12 %, twee kasseistroken en naar de bevoorrading na 50 km. Toen we terug vertrokken kwamen de profs  Gianni Meersman en Vankeirsebilck van Etixx - Quick-step en Klaas Lodewyck van BMC aan. Terug weg met de sterke beren Franky en Ronny op kop ( bijna de volledige 100 km ) , mooi beton baantje , links af en oei,oei de Patersberg op alhoewel Terre ons had beloofd dat we er niet over moesten , na gekraak van de versnellingen er op en er over . Boven gewacht en eens gekeken naar de profs die er over stormden ( iets minder snel dan coxy-cycling , hm ) met Meersman op kop  . Dan verder al over de Tiegemberg naar eindpunt . Een prachtig ritje met ongeveer 800 hoogte meters , sommigen moe maar voldaan .Na nog een paar drankjes terug naar de sponser  .

Tussenin proberen Franky , Dirk , Luc , Diony en Ronny een profcontract te versieren bij Patrick Lefevre ( zie foto ‘s ). De ontbrekende twee Johan en J/P hebben bij getekend met een verbeterd contract bij Coxy-cycling .

Daar kunnen douchen en om terug op krachten met een paar Koeken Tienen . De dames hadden met Chantal er al een wandeling van ongeveer 7 km opzitten aan de Gavers  en waren ook aan de apero bezig . Na nog wat palaberen naar Restaurant  Gisthuis in Meulebeke , vrienden van Franky en Chantal , heel goed ontvangen en lekker kunnen eten en een klein beetje gedronken . Zo was dit terug een mooie fietsdag.



Main menu 2

Article | by Dr. Radut